CSH.info | Calculatoare Second Hand de la 99 lei * Computere Second Hand
 

NOUTATI IN STOC

 PROMOTII LAPTOPURI SH !!

 PROMOTII PACHETE PC+LCD !!

PROMOTII CALCULATOARE SH !!

 

OFERE NOI, calculatoare ieftine si garantie de minim 12 luni. Oferim tuturor clientilor produse second hand la cele mai mici preturi de pe piata, plus de asta venim in fiecare zi cu promotii speciale la monitoare, laptopuri, calculatoare si imprimante second hand. CSH.info lucreaza pentru dumneavoastra !

- Special pentru clientii nostrii oferim un discount de 5% daca ati mai cumparat de la noi. Tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti cu garantia veche sau sa ne faci dovada ca ai mai achizitionat calculatoare de la noi si automat vei beneficia de discount-ul de 5%. Pentru mai multe detalii contactati operatorii nostrii !!!

- Vrei sa cumperi un calculator second hand la cel mai mic pret de pe piata ? - Noi venim cu cele mai mici preturi pentru toate categoriile de calculatoare second hand, monitoare second hand, imprimante second hand, servere second hand si laptopuri second hand

- Transportul produselor in tara se face prin Curier Rapid: Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Constanta, Craiova, Galati, Brasov, Pitesti, Braila, Oradea, Bacau, Arad, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Rm Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Resita, Bistrita, Hunedoara, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Roman, Deva, Barlad, Alba Iulia, Slobozia, Onesti etc.
- Toate produsele vin insotite de factura si garantie.
- In limita stocului disponibil va oferim gratuit toate accesoriile necesare functionarii (tastatura, mouse, cabluri etc)

 
SEO