Em 0006

 

Firma noastra livreaza produsele oriunde la nivel national atat in Bucuresti cat si in provincie.

Daca ati gasit vreun produs care va intereseaza puteti achizitiona produsul  astfel:

 1.DIRECT DE LA DEPOZITUL NOSTRU PENTRU CLIENTII DIN BUCURESTI

 Pentru clientii din BUCURESTI si imprejurimi ridicarea comenzii e cel mai bine  se faca direct din depozitul nostrum din

 str BRADESTI NR 1 (Din str. LIZEANU)

Mai jos aveti o harta a zonei care sa va ajute in a ajunge la destinatie. Daca veniti dinspre BUCUR OBOR faceti dreapta la intersectia LIZEANU pe langa Hotel DALIN (daca veniti dinspre STEFAN CEL MARE , stadion DINAMO...faceti stanga). Cum intrati peLIZEANU strada noastra este a doua pe partea dreapta (nu o numarati pe cea de langa hotelul DALIN de la capatul strazii.Pina in intersecita cu str REINVIERII.Pe BRADESTI noi suntem pe partea dreapta ~50m la nr. 1 unde este depozitul nostru.

harta

 2.PRIN COMANDA DIN SITE CU PLATA PRODUSULUI SI PLATA TRANSPORTULUI LA DESTINATIE

Varianta 2.1: COMANDA RAPIDA

 Cind doriti achizitionarea unui singur produs si doriti sa faceti comanda foarte rapid fara inregistrare, logare, etc..apasati pe butonul de COMANDA RAPIDALa apasarea butonului se va deschide un formular de comanda unde trebuiesc completate datele minimale pentru a va contacta si expedia pachetul

Se recomanda completarea campuriloi NUME /TELEFON /ADRESA .

Dupa efectuarea comenzii va va contacta unul dintre colegii din echipa de vanzari online pentru mai multe informatii si confirmarea comenzii.

Coletul pleaca de la sediul nostru in max 24 de ore si ajunge la client in max 24 de ore de la ridicarea de la sediul firmei noastre.La predarea coletului se plateste la firma de curierat  transportul care este in functie de greutatea coletului.Se poate allege si optiune stabilirii inainte a unui cost fix de transport.

Livrarea se va face prin CURIER ,GRATUIT ORIUNDE IN ROMANIA pentru orice comand mai mare de 150 ron!!

 

Varianta 2.2: COMANDA PRIN “ADAUGA IN  COS”

Cind doriti achizitionarea mai multor produse sau doriti sa reveniti pe site-ul nostru si pentru alte comenzi e recomandat sa faceti comanda prin procedura ”ADAUGA IN COS” In momentul cand finalizati alegerea produselor apasati pe butonul:

FINALIZEAZA COMANDA

In acest moment aveti optiunea sa cumparati cu/fara imregistrare. Noi va recomandam sa va faceti si un cont prin intermediul caruia puteit urmari STATUSUL comenzii.

 

3. COMANDA PE E-MAIL la office@calculatoareok.ro

email

Alege produsul care te intereseaza poti face copy/paste intr-un email si trimite-l catre noi.in cadrul emailului nu uita sa inserezi datele de contact. Iti vom raspunde cat mai repede posibil.

 

4. CONTACTEAZA PE ID MESS: PRETULOK

yahoo

Alege cel mai rapid mijloc de comunicare si trimite-ne intrebari sau solicitari cu privire la produsele noastre.

 

 5. CONTACTEAZA TELEFONIC PENTRU DETALII

 In functie de reteaua in care avetii telefonul personal puteti alege unul din numerele noastre de contact pentru a obtine mai multe informatii despre produsele dorite:

 

Toate produsele au GARANTIE - minim 12 luni.

 

Va multumim pentru interesul acordat si ne-ar face placere sa colaboram! Numai bine!

 Calculatoare second hand, Monitoare second hand, Laptopuri second hand

 CalculatoareOK va ofera o gama foarte mare de calculatoare second hand,monitoare second hand ,laptopuri second hand importate din Germania , Franta ,Suedia .Avem oferte atat en-detailes cat si en-gross pentru distribuitori. Va garantam cel mai mic pret!

 Echipa CSH.info

 2004-2014 - CSH.info. Powered by Carin Trading Service SRL

 
SEO